.

SainSmart MEGA ATmega2560 + Комплект на екрана LCD клавиатура за Arduino (общ)

SainSmart MEGA ATmega2560 + Комплект на екрана LCD клавиатура за Arduino (общ)

BGN 22.10

Налично
Налично

Sain Smart XBee директно се свързва с дънната платка Arduino USB и позволява безжична връзка за модифицированному протокол Zig Bee с помощта на популярния модул XBee от Maxstream.
В Sain Smart Sensor Shield V5 портове COM и I2 C (IIC) са разделени, така че и двете пристанища могат да бъдат използвани едновременно за разширяване на възможностите за използване.Той позволява да се свързват към различни модули, като например сензори, серво задвижвания, релета, бутони, потенциометри и така нататък.
Прототипный щит Sain Smart Prototyping - чудесен комплект за нови потребители Arduino и отрепки, които имат блестящи идеи.Можете да изберете изпълнение запояване в зоната на заваряване.Можете също така да конкуриращите се използва мини-структурата на рулетка такса, която ще спести вашето време за диета.Опитайте се всяка схема, която искате да се свържете с Arduino.Можете също така да използвате собствен план.
Sain Smart Sensor Shield V4.0 ви позволява да се свърже към различни модули, като например сензори, серво задвижвания, релета, бутони, потенциометри.
ЗАБЕЛЕЖКА : Моля, изтеглете документация тук.
https : //s3-ap-northeast-1.aws.com/sain-amzn/20/20-011-901/LCD1602.rar
https : //s3-ap-northeast-1.aws.com/sain-amzn/20/20-011-901/LCDkeypad1.0.rar .

Подробности