.

Дамски окачване Takobia с Поцарапанным със Сребро и със Златен блясък, под формата на Две Цветя - с Кристали - Обеци от Френската тел от сребро Проба 925

Дамски окачване Takobia с Поцарапанным със Сребро и със Златен блясък, под формата на Две Цветя - с Кристали - Обеци

BGN 34.12

Налично
Налично

Тези прекрасни модни обеци създадени метод за ръчно гравиране на лек метал, месинг или цинковом сплав.Той е посеребрен и посверкал злато, а след това предмет за предотвратяване на потъмняване.
Размер : 1 1/4 "x 1".
За защита на покритие избягвайте носенето на вода, тъй като това може да доведе до влошаване на качеството на покритието.
Takobia се стреми да предоставя продукти, които отговарят на очакванията на клиентите и ги превъзхожда, тъй като всички бижута са изложени на твърдия контрол на качеството, първо на завода, след това от производителя рокли, а след това отново при производителя, след това, когато доставките идват в българия, всеки продукт се проверява от отдел за контрол на качеството и отново се проверяват преди изпращането ви.Това е пет отделни проверки!
Информация за контакт производителя : (203) 527-0711
Нашите бижута не са предназначени за използване от деца.Всички наши продукти отговарят на калифорнийскому предложение 65.

Подробности