.

Дамски Обеци Takobia с Поцарапанным Сребърно Покритие и Черен Гематитом на Плетене на Открито - .925 Сребро за Обици От Френската Тел

Дамски Обеци Takobia с Поцарапанным Сребърно Покритие и Черен Гематитом на Плетене на Открито - .925 Сребро за Обици

BGN 26.81

Налично
Налично

Тези красиви модни обеци създадени метод за ръчно гравиране на лек метал, месинг или цинковом сплав.Той е посеребрен и е покрит с гематитом, а след това предмет за предотвратяване на потъмняване.
Размер : 1 3/4 "x 1 3/4".
За защита на покритие избягвайте носенето на вода, тъй като това може да доведе до влошаване на качеството на покритието.
Takobia се стреми да предоставя продукти, които отговарят на очакванията на клиентите и ги превъзхожда, тъй като всички бижута са изложени на твърдия контрол на качеството, първо на завода, след това от производителя рокли, а след това отново при производителя, след това, когато доставките идват в българия, всеки продукт се проверява от отдел за контрол на качеството и отново се проверяват преди изпращането ви.Това е пет отделни проверки!
Информация за контакт производителя : (203) 527-0711
Нашите бижута не са предназначени за използване от деца.Всички наши продукти отговарят на калифорнийскому предложение 65.

Подробности